Melding

Ramadan

Onze stichting organiseert een actie, genaamd ‘Campagne in de maand Ramadan’, om een deel van de liefdadigheid die in deze maand wordt verricht, de Palestijnen die onder moeilijke omstandigheden moeten leven en vele tegenslagen het hoofd moeten bieden, bereikt.

U doneert, wij zorgen dat gebracht wordt.

Ramadan is de maand, waarin Fitr en Zakat wordt gegeven en het brood wordt gedeeld. Een van de fundamenten van het vasten tijdens de Ramadan is het stil staan bij mensen die honger hebben, bij verwaarloosden en behoeftigen en het voelen van het van hun leed.

Het is een droevige feit dat sinds meer dan 12 jaar de bewoners van Gaza onder een erbarmelijke embargo lijden. Tienduizenden wezen, weduwen en behoeftige gezinnen in Palestina zijn afhankelijk van de aandacht van weldoeners.

Wij als Kudüs Vakfi initiëren tijdens de Ramadan speciale hulpprojecten voor onze broeders en zusters in Palestina.

Iftar-maaltijd voor de vastende €5
Zakat 2,5% van het eigendom